2 personen
Ontbijten met een taartje met mango. Helemaal voor jezelf of om te delen met z'n tweeën. Wat een feest!
15 g roomboter
20 g kokosmee
0,5 ei
1 el agavesiroop
100 g mango
150 g kwark
1 tl gelatine poeder
Verwarm de oven voor op 160°C.
Bekleed een taartvorm van 10-12 cm doorsnede met bakpapier en vet in met kokosolie.
Wel de gelatine poeder met 3 tl water.
Meng alle ingrediënten voor de bodem in een kom.
Doe het beslag in de taartvorm en druk aan.
Zet dit voor 15 minuten in de oven.
Pureer de mango.
Verwarm de kwark met de mango in een pannetje met de gewelde gelatine en 1 el agavesiroop. Als de gelatine helemaal is gesmolten schenk je de kwark in de taartvorm.
Laat nu een nachtje in de koelkast stollen, zodat je in de ochtend een heerlijk ontbijtje hebt.
Voor de extra lekker versier je het taartje mooi met nog wat mango bovenop.